Най-голямото шоу е и ДПС да подкрепят този кабинет. Това заяви

...
Най-голямото шоу е и ДПС да подкрепят този кабинет. Това заяви
Коментари Харесай

Манолов: Най-голямото шоу ще е, ако Борисов и ДПС подкрепят този кабинет

 Най-голямото шоу е и ДПС да поддържат този кабинет. Това съобщи пред БНР Димитър Манолов, президент на КТ " Подкрепа “ и ръководител на Надзорния съвет на Национален осигурителен институт за оферти от водача на  " ИТН “ вид за държавно управление.

" Понеже сме го обърнали на шоу, както се вижда, ако аз съм на, аз ще поддържа този кабинет. Едно – поради шоуто. Защото ще стане огромно шоу. От друга страна страната въпреки всичко би трябвало да има някакъв кабинет, резистентен. Има задания за решение “, сподели Манолов в предаването " Преди всички “.

Според него " към този момент доста неща се виждат “ – да вземем за пример " неистовото предпочитание на някои от партиите да получат за себе си парче от властта “.

" При това там има такива, които в този момент доста ненавиждат, само че им беше дал повече от половината власт в страната през 2014-2015 г. Вероятно в този момент имат същата концепция, желанието напира от вътрешната страна за колкото се може повече “, разяснява Димитър Манолов.

Относно неналичието на анонс за приходите и пенсиите при представянето на проектокабинета на партията на синдикалистът уточни, че " никой не може да бъде сюрпризиран от това. “

" Аз персонално не съм сюрпризиран. Макар че не преставам на чисто човешко равнище да се сюрпризирам на тази човешка трансформация – как от напълно елементарен човек, който даже е продавал мартеници в подлеза пред ЦУМ, внезапно ставаш някакъв заплашителен капиталист и мизантроп и почваш да се отнасяш даже с някаква степен на ненавист към бедните хора. “

Запитан има ли пари за актуализация на пенсиите Манолов посочи, че стои въпросът по какъв начин тези 50 лв., които се дават като надбавка към пенсиите, да станат официално част от тях.

Във финансите няма чудеса, парите не порастват по дърветата. През 1997 година пенсията, която в този момент е 300 лв., беше 17, а междинната беше 30 лв., напомни синдикалистът.

По въпроса за актуализацията на пенсиите Димитър Манолов посочи, че общественият министър Гълъб Донев е измежду хората, " които схващат от тези неща и има повече от един проект, по който нещата да се случат “, и двата проекта работят и имат плюсове и минуси. Въпросът е, че това решение няма да го взема той, а някой различен, акцентира синдикалният водач.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР